• Standaard € 3,95 verzendkosten
  • Bezorging binnen Papendrecht is gratis
  • Verzending binnen 1 - 3 werkdagen
  • Altijd feestelijk verpakt
  • Persoonlijke service

Ik ben Renata, 44 jaar met rimpels, zonder grijze haren. Getrouwd met Maurice en ik heb 2 kinderen, een zoon van 21 en een dochter van 16. Oh ja! En niet te vergeten, een stoere lieve hond! Ik ben geboren met een flinke dosis enthousiasme en vriendelijkheid.

MULTI PASSIONATE

Eén ding is niet mijn ding, gewoon omdat ik zoveel interesses en passies heb en daarbij een enorme drive om te ontdekken en te ontwikkelen. Natuurlijk loopt er wel een rode draad door mijn onderneming. Al mijn acties en ideeën komen voort vanuit een bepaalde kern.

GENIETEN VAN EEN ONTSPANNEN LEVEN IN HET HIER EN NU EN DOOR MIDDEL VAN POSITIEF DENKEN VEERKRACHT, BALANS EN GELUK CREEREN.

Wat doe ik allemaal? Ik ben eigenaresse van mijn onderneming Thee Met Pantoffels, de producten die ik verkoop leveren allemaal een positieve bijdrage aan jouw ontspanning en genietmomenten.

Naast deze webshop heb ik ook een fysiek verkooppunt bij De Fabriek Conceptstore in Sliedrecht.

Ik ben theesommelier in opleiding, ik ben gek op thee. Thee is veel meer dan een zakje blaadjes in heet water hangen. Begin dit jaar heb ik mijn eigen theelabel gelanceerd, TMP. Hoe vet!

Verder geef ik regelmatig tips op het gebied van mindfulness, ontspanning, meditatie en positief denken. Hier heb ik in de afgelopen jaren diverse cursussen, trainingen en opleidingen voor gevolgd. Ook als ervaringsdeskundige op het gebied van depressie, burn-out, stress, fibromyalgie, ADD en HSP heb ik veel waarde toe te voegen.

Ik ben graag transparant, wil je meer van mij, mijn visie of onderneming weten? Let me know!

LIEFS RENATA

 

Foto: Nicole den Harder

Foto: Nicole den Harder