• Standaard € 3,95 verzendkosten
  • Bezorging binnen Papendrecht is gratis
  • Verzending binnen 1 - 3 werkdagen
  • Altijd feestelijk verpakt
  • Persoonlijke service

Start je dag met positieve affirmaties

Gepubliceerd op 24 mei 2022 om 10:58

Okè wat zijn affirmaties überhaupt? Alles wat jij denkt zijn affirmaties, en jouw denken kun je sturen, dat is leuk toch!

Het werkt eigenlijk heel simpel, gaat jouw wekker ’s ochtends en denk jij “pppppffffff serieus, ik heb nog geen zin om uit bed te komen, ik ben moe, er wacht een lastige opdracht en dan komt ook mijn schoonmoeder nog een bakkie doen” dan zal deze dag jou gegarandeerd veel energie kosten, zonde!!

Dus, gaat je wekker en denk jij “hmmm ik kan de koffie al bijna ruiken, er ligt een lastige opdracht voor me, als die af is voel ik me natuurlijk fantastisch, girlpowerrrr! En fijn dat ik mijn schoonmoeder die niet heel veel contacten heeft ook weer een goed gevoel kan geven, dat maakt mij ook blij” dan leveren deze gedachten jou positieve energie op en daar wordt je blij van!

Stuur jouw gedachten dus eens wat vaker de plus in. Als jij hier in de ochtend mee begint, deze positieve affirmaties ook nog eens hardop zegt, opschrijft en er een vreugdes dansje bij doet dan worden jouw dagen leuker, energievoller en kun jij tegenslagen veel beter handelen.

 

Een paar voorbeelden die jij tegen jezelf kunt zeggen:

Deze dag wordt beter dan de vorige

Deze dag wordt fantastisch

Vandaag is weer een nieuwe dag vol mogelijkheden

Ik ben dankbaar voor deze nieuwe dag

Ik sta open voor alles wat op mijn pad komt vandaag

 

Net als iedere andere gedragsverandering zul je hier wel iets voor moeten doen. Ben jij nog steeds aan het lezen? Dan ben jij hier klaar voor! Herhaling is de sleutel.

 

Jouw to do’s voor deze week:

Begin elke ochtend met een positieve affirmatie, zeg deze een paar keer hardop en schrijf hem vervolgens op. Hang deze notitie op het toilet of plak hem op het beeldscherm van je telefoon/ computer zodat je er gedurende de dag regelmatig mee geconfronteerd wordt.

Evalueer aan het einde van de week wat dit jou heeft opgeleverd. Als het je ook maar enigszins iets meer positiviteit heeft opgeleverd dan jouw vorige gedachten gangen, start hier dan voortaan iedere dag mee totdat het een automatisme wordt.

 

Happy day!

Liefs Renata


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.